End Times
Geschreven door .
Nu al? Tja, Mark Oliver Everett blijft onverspelbaar. Doet hij er eerst vier jaar over om Hombre Lobo op te nemen. Neemt hij nu in zeven maanden End Times op.

End Times gaat wel anders zijn dan Hombre Lobo. In tegenstelling tot Hombre Lobo is het album End Times namelijk autobiografisch. Het gaat over zijn scheiding met zijn vrouw en daaromliggende thema’s. Geen vrolijke thema’s dus. Wat Eels er zelf over kwijt wilde: “This will be some people’s favorite Eels album and some people’s least favorite Eels album,” Everett says of End Times. “I’m prepared for that.”.

Nu is in tijden van de interwebs weinig geheim te houden en zo is het mr Eels himself ook overkomen, het album is geleaked. Met een beetje zoekwerk kom je hem al snel genoeg tegen. Het is echter niet meer lang wachten want 19 januari ligt End Times al bij de platenzaken. En als we op de vorige vier jaar konden wachten kunnen we die 25 dagen ook nog wel op End Times wachten niet. Kun je dit niet, surf dan naar zijn site voor wat voorproefjes of breng een bezoekje aan zijn myspace.

En voor de kijkbuiskinderen zijn single die al uit is heet Little Bird via youtube:



Dec 28, 2009